Aqua Zoo korting

AquaZooIn dierenpark Aqua Zoo Friesland maak je kennis met de leukste waterdieren. Je staat oog in oog met zeehonden, pinquïns, flamingo’s, wallabies, bevers, pelikanen en veel meer dieren. Kinderen kunnen met de dieren knuffelen in de kinderboerderij en klauteren in de speeltuin. Een leuke manier om de dierentuin te ontdekken is via de wandelroutes; Je wandelt op die manier langs alle dieren.

Check deze Aqua Zoo korting op:

 

Tripper korting

✓ Entreeticket Aqua Zoo (t.w.v. €18,95)
✓ Gratis entree voor kinderen t/m 2 jaar
✓ Sta oog in oog met allerlei soorten dieren

✓ Korting 21 procent
✓ Van €18,95 voor €15,00

Korting op Aqua Zoo Leeuwarden kaartjes

De kaartjes met korting voor entree Aqua Zoo Leeuwarden zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van korting sites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hierboven waar op dit moment kaartjes Aqua Zoo met korting te verkrijgen zijn.

Dierenpark Aqua Zoo korting

Dierenpark Aqua Zoo Friesland probeert echt alles op alles te zetten om de natuur precies na te bootsen. De natuur wordt ook een handje geholpen door de mensen achter het dierenpark. Zij zetten zich enorm in voor het behoud van diverse diersoorten. Zo kun je in het park kennis nemen van de fokprogramma’s die Aqua Zoo heeft opgezet.

Bezoekers worden volledig ondergedompeld in de natuur en zien de dieren in hun natuurlijke omgeving. Ga op een spannende Zoo Quest waar half-apen speels over je heen slingeren en ook jou eens van dichterbij willen zien. Nieuwsgierige mensen beleven hier de ultieme dierentuin ervaring. Je bent te gast in het dierenrijk en wordt hartelijk ontvangen door haar bewoners.

Door de prachtige natuurlijke omgeving voelen die dieren zich hier enorm thuis. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van vele inheemse plantensoorten. Dus niet alleen de dieren zijn een bezoekje waard, de wonderschone natuur is ook niet alledaags. Een heerlijk dagje uit in het prachtige Friesland!

De kaartjes met korting zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van korting sites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hieronder waar op dit moment kaartjes Aqua Zoo met korting te verkrijgen zijn.

Deel deze Aqua Zoo Friesland korting via: