artis amsterdam

Artis kaartjes kortingArtis korting en de toegangsrij omzeilen? Dat kan via Korting Entree. Via deze pagina kun je kaartjes op je smartphone bestellen en direct de wachtrij omzeilen. Wil je weten hoe? Klik dan op onderstaande link.

Dierentuin Artis is meer dan alleen een dierenpark. Een Planetarium en een Zoologisch Museum zijn naast de diversiteit aan dieren ook in Artis te bewonderen. Artis Amsterdam is de oudste dierentuin van Nederland en heeft een rijke historie. Dit dierenpark heeft een verscheidenheid aan dieren, vogels en insecten. Leeuwen, krokodillen, pinguins, apen, vlinders, nachtdieren en vissen. Alles is te bewonderen in totaal zo’n 800 soorten, groot en klein.

Als je door het park loopt moet je goed om je heen kijken, overal staan monumentale bomen, prachtige planten en thematuinen. Neem bijvoorbeeld eens een wandeling in de Hollandse tuin of de Metzelaarkas. Na een dag lang wandelen in het park wil je wel even uitrusten, dit kan goed in het Planetarium waar dagelijks speciale films worden vertoond. Je komt naar Artis voor de dieren, zie hoe de apen over elkaar heen klimmen en hoe de pauw trots zijn veren pracht uitslaat als je staat te kijken. Maar je merkt al snel dat het om veel meer gaat dan alleen de dieren, dit natuurpark neemt je even mee naar een andere wereld. En dat midden in de stad Amsterdam.

De kaartjes met korting zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van kortingsites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hieronder waar op dit moment kaartjes Artis met korting te verkrijgen zijn.

[mapsmarker marker=”1″]

Deel deze Artis korting via: