Een bezoek aan Walibi is leuk voor iedereen. De meeste mensen denken dat Walibi niet geschikt is voor de allerkleinsten. Echter Walibi heeft genoeg attracties waarbij jonge kinderen zich kunnen vermaken.

walibi korting

Kids vanaf 12 jaar en volwassenen kunnen helemaal los in een van de vele spectaculaire attracties die het park bezit. Wat dacht je van de spectaculaire achtbaan Golliath.

Daredevils en Thrillseekers kunnen hun hart ophalen! Walibi is dan ook de place to be voor spanning en sensatie: Bij Walibi kan iedereen terecht. De meest spectaculaire achtbanen en spannendste attracties worden afgewisseld met de leukste attracties voor de allerkleinsten.

De kaartjes met korting zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van kortingsites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hieronder waar op dit moment kaartjes Walibi met korting te verkrijgen zijn.

Walibi wachtrij

Laat je mobiel voor jou in de rij staan
Ken je dat gevoel dat je in de wachtrij staat en ineens ontzettend veel dorst krijgt of naar de wc moet? Met de virtuele wachtrij reserveer je gratis een plaats in je favoriete deelnemende attractie en laat jij jouw mobiel voor jou in de wachtrij staan. Zo kan jij ondertussen genieten van die heerlijke (vega) Loaded Fries of een andere attractie zonder virtuele wachtrij. Op je mobiele telefoon kun je aan timer zien wanneer je aan de beurt bent.

Deel deze Walibi korting via: