Dolfinarium Korting

Dolfinarium korting

Een uitstapje voor het hele gezin is een dagje naar het Dolfinarium. Het Dolfinarium heeft elf verschillende shows en voorstellingen waarbij de zeedieren centraal staan. Bij de Piratenbende spelen de zeeleeuwen de hoofdrol. In De Snor(rrr)show stelen walrussen de show. Deze grappige zeebewoners zorgen voor een lach op je gezicht.

Korting op Dolfinarium
Op dit moment is er korting op Dolfinarium kaartjes. Wil je hier meer over weten? Klik dan onderstaande button. Hier vind je meer informatie en kun je direct kaartjes bestellen.

Check deze Dolfinarium korting op:

 

Tripper korting

✓ Entreeticket Dolfinarium (t.w.v. €28,50)
✓ Gratis entree voor kinderen t/m 2 jaar
✓ Ontmoet verschillende zee(zoog)dieren

✓ Korting 46 procent
✓ Van €28,50 voor €15,50

Korting op Dolfinarium kaartjes

De kaartjes met korting voor entree Dolfinarium zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van korting sites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hierboven waar op dit moment kaartjes Dolfinarium met korting te verkrijgen zijn.

Dolfinarium: Wat is er te zien en te beleven?
Naast de vriendelijke dolfijnen zijn hier ook walrussen, zeehonden, zeeleeuwen en overige zeedieren met een hoog aaibaarheidsgehalte te vinden! Vooral de dolfijnenshow Aquabella in Europa’s grootste dolfijnentheater is een waar spektakel! Aqua Bella ging in mei 2013 in première en heeft al meer dan 700.000 bezoekers getrokken. Het wereldwijde afvalprobleem wordt door dolfijnen vertoond en bespreekbaar gemaakt. Afval in de wereldzeeen is namelijk een van de grootste bedreigingen voor zee(zoog)dieren en indirect ook voor onszelf. De boodschap is dat de wereld prachtig is maar ook kwetsbaar. Wij als mens moeten meer om nadenken over het milieu.
Naast Aqua Bella zijn er in het dolfinarium een paar keer per dag spectaculaire shows van dolfijnen, walrussen en zeehonden. Ook het Roggenrif is leuk, met name voor kleinere kinderen. Hier kun je zien hoe haaien en roggen langzaam langs zwemmen en daarbij kun je ze ook nog aanraken en aaien. Kinderen zijn hier helemaal gek van.

Het Dolfinarium heeft daarnaast nog een aantal leuke speeltuinen en er zijn volop eettentjes en snacktentjes voor de nodige versnaperingen. Doordat een ticket normaal al prijzig genoeg is kun je met korting op een kaartje de kosten redelijk opvangen. Al met al is het Dolfinarium een prachtig dagje uit vooral als deze betaalbaar is.

Deel deze Dolfinarium korting via: