korting hellendoorn

Hellendoorn korting op kaartjes

Hellendoorn staat in de top3 populairste pretparken van Nederland. Jong en oud kan hier genieten van een heerlijk dagje uit. Pretpark Hellendoorn heeft meer dan 40 attracties. De een nog spectaculairder dan de andere.

Ouwehands dierenpark

Hellendoorn attracties
Tornado
In de Tornado ga je hoger en hoger, de spanning stijgt. Met een duizelingwekkende vaart tol je naar beneden door de looping en kurkentrekker en je gaat maar liefst 2 keer over de kop. Deze Hellendoorn attractie is alleen geschikt voor durfhalzen en snelheidsduivels!

Donderstenen
Word jij ook weleens een dondersteen genoemd? Voor alle donderstenen die nog niet over-de-kop willen of durven is er de familieachtbaan: De Donderstenen!

Sungai Kalimantan
Stap in de raftingboot en beleef spetterende waterpret op een woest kolkende rivier in een Indonesisch landschap. Of je er droog uitkomt? Waarschijnlijk niet!

Wild waterval
Zin in een spetterend avontuur? Stap dan in de Wild Waterval. Als de rivier je omhoog duwt is er geen onkomen meer aan. Plots kijk je in de diepte en daar ga je! Splash!

Rioolrat
Ben jij bang in het donker? Dan is deze Hellendoorn attractie waarschijnlijk niets voor jou. Want in de Rioolrat dwaal je af naar de donkere riolen en ga je op zoek naar de bewoner, namelijk de Rioolrat zelf! Hij neemt je mee op een doldwaze tocht in het donker.

Junglemonster
Vaar samen met je familie en vriendjes met een boot door de jungle van Hellendoorn. Als je durft tenminste, want na een rustig tochtje door de rivier wacht jou het Monster in de grot…

Dreumesland
Voor de kleintjes onder ons is er een speciaal plekje in het Hellendoorn park. In het Avonturenrad kun je over heel Dreumesland kijken. Vlieg op de rug van een olifant in de Dombomolen en bepaal zelf hoe hoog Dombo gaat vliegen, of draai je lekker dol in de draaimolen. Na ieder rondje kom je onderweg papa en mama weer tegen. Wel even zwaaien hè! Ook vind je in Dreumesland een speelkasteel met ballen, ballen en nog meer ballen waar je in rond kunt zwemmen. Even bijkomen van alle avonturen? Dat kan op de picknickweide waar je zelfs nog een speeltuin vindt.

Kaartjes met korting Hellendoorn zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van kortingsites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hieronder waar op dit moment kaartjes Hellendoorn met korting te verkrijgen zijn.

Waar ligt Hellendoorn
[mapsmarker marker=”6″]