Plopsacoevorden

Plopsa-Coevorden
Sinds een paar jaar is er een indoor Plopsa speeltuin in Nederland. In de provincie Drenthe redelijk vlak bij Emmen kunnen de allerkleinsten genieten in Plopsa Indoor Coevorden!
Plopsa Indoor heeft meer dan 20 indoor attracties en heeft een oppervlakte van 10 000 m². Hier kunnen je kinderen een aantal uren genieten van alles wat Plopsa te bieden heeft. Piet Piraat, Bumba, Kabouter Plop en Mega Mindy. Ze wandelen allemaal rond
en attracties zijn aan ze geweid. Ook hier zijn regelmatig tickets met korting te boeken. Waar? Check de kortingslink hieronder voor meer informatie betreffende Plopsa Coevorden.

 

Ga naar Plopsa Coevorden korting >>

 

  • Een onvergetelijke dag in het mooiste indoor pretpark van Nederland
  • Klim in Plops speelboom, dans in de K3-disco en beleef nog veel meer
  • Dagelijks worden er in het park spetterende live shows weggegeven
  • Wie weet ontmoeten de kinds hun favoriete Plopsa-figuren in het echt
  • Bij Plopsa beleef je deze zomer een geweldig dagje uit met de kinderen

 

Nu  35% korting per ticket

 

Plopsa Indoor Coevorden

Samen dansen in de K3-Disco, springen tussen de dansende fonteinten of een bloedstollende vaart maken op de Wickiebaan. Wil de allerkleinste de kunstjes van Bumba zien? Ook dan zit je hier goed. Bij mooi weer kun je lekker naar buiten. Daar spelen de kinderen in de K3-brandweermolen, op het K3-Verkeerspark, in de Mayaspeeltuin of 1 van de vele andere attracties.

Gratis liveshows en events

Wist je dat er dagelijks gratis shows worden weggegeven bij Plopsa Indoor Coevorden? Wat dacht je van de Bumba-show, een confettidans en meet & greets met echte Plopsa-figuren. Als je geluk hebt zijn zelfs de helden van studio-100 aanwezig voor een spetterende show!

Bumba Magico Show

Geniet van de verbazingwekkende Bumba Magico Show! Samen met Bumbalu, Pantuf, Kiwi en Nanadu tovert Bumba er op los in het Bumba Circus. Hij laat zelfs Bumbalu even verdwijnen. Dat is toch de bedoeling. Hopelijk loopt dat goed af… De kleine Bumbafans mogen deze leuke show zeker niet missen!

Wickie Show

Wickie en Ylvi ontdekken een vreemde machine die Halvar heeft gemaakt om Vreselijke Sven vanop afstand te kunnen ruiken. Ben jij ook benieuwd of dit zal werken? Zet dan snel koers richting Plopsa Indoor Coevorden!

 

Nu  12,15 per ticket