Wildlands

Wildlands is de nieuwe naam van Dierenpark Emmen. Het voormalige dierenpark Emmen is twee keer zo groot als het oude park en is te vinden op een geheel nieuwe locatie. Wildlands heeft een grote kas, de Jungola genaamd. In deze kas wonen onder andere olifanten, de slingerapen en de maki’s. Wildlands wordt naast een dierenpark waar je met een trucksafari over de savanne kan reizen een continentale belevenis. Wildlands is dus geen doorsnee dierenpark.

De verscheidenheid aan exotische dieren die in goede omstandigheden een eigen leefomgeving hebben zorgt voor een ontspannen en toch indrukwekkende dag. Met name de kids zullen onder de indruk zijn dat het nieuwe dierenpark Emmen de dieren van dichtbij bekeken kunnen worden. Je krijgt het gevoel dat je ze kunt aanraken. Wildlands is zowel met eigen vervoer als met de trein goed te bereiken. Ondanks dat Emmen niet centraal in Nederland ligt weten vele dierentuin liefhebbers dit park te vinden. Mede omdat er regelmatig Wildlands dierenpark Emmen kaarten met korting besteld kunnen worden. Wildlands, voorheen bekend als het Dierenpark Emmen of Noorder Dierenpark, is de grootste dierentuin van Noordelijk Nederland.

Wildlands Adventure Zoo Emmen ligt in het centrum van Emmen bij een modern overdekt winkelcentrum tezamen met internationale merken, originele boetiekjes en heerlijke winkels. Naast het dierenpark heeft Emmen dus nog veel meer te beleven voor het ondergaan van een prachtige dag. Sluit de dag af op een van de vele gezellig terrasjes of sfeervolle restaurants.

De kaartjes met korting zijn regelmatig te boeken op de eigen website van Wildlands / Dierenpark Emmen maar ook op die van kortingsites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hierboven waar op dit moment kaartjes dierentuin Emmen met korting te verkrijgen zijn.

Deel deze dierenpark Emmen korting via: