Julianatoren korting

Julianatoren-logoPretpark Julianatoren is de laatste tijd uitgegroeid tot een speeltuin van allure. Dit bij Apeldoorn gelegen pretpark heeft allerlei toestellen en attracties geschikt voor kinderen t/m 12 jaar oud. Ieder jaar zijn de mogelijkheden groter. Kinderen zullen zich niet snel vervelen bij Koningin Julianatoren. Mede doordat regelmatig kortingen worden afgegeven via partners is het aantrekkelijk om een kaartje te kopen voor Julianatoren.

julianatoren kaartjesJulianatoren attracties
Het park, dat haar naam te danken heeft aan de uitkijktoren genaamd Juliana Toren, heeft meer dan 60 attracties. Schommel in de molens, zweefmolens en het zwaaiende schip of ga met grote vaart naar beneden bij één van de glijbanen of de achtbanen. Griezelen doe je in het spookslot en als het mooi weer is, ga je in één van de bootjes varen.
Er zijn genoeg tentjes waar je terecht kunt voor een snack, lunch, ijsje of drankje.

Julianatoren korting
Koop hier je entree met korting. Regelmatig hebben wij kaartjes in de aanbieding met 50% korting of meer.
De kaartjes met korting zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van kortingsites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check via de blauwe button waar op dit moment kaartjes Julianatoren met korting te verkrijgen zijn.

[mapsmarker marker=”8″]