Taman Indonesia

Taman-Indonesia-kortingTaman Indonesia is een soort mini Indonesië, in de kop van Overijssel. In het dorpje Kallenkote vind je een klein dierenpark met alleen maar dieren uit Indonesië. In deze dierentuin leven heel veel verschillende soorten vogels, waaronder hele zeldzame exemplaren. Ook lopen er typisch Indonesische zoogdieren rond, zoals de Binturong, de Loewak en de Bengaalse tijgerkat. Nooit van gehoord? Dat geeft niet, in deze dierentuin willen ze je er graag alles over vertellen. Bijvoorbeeld dat de Loewak medeproducent is van een van de duurste koffiesoorten ter wereld, hij staat zelfs bekend als koffiekat. Waarom dat zo is, leggen ze je graag uit.

Check deze Taman Indonesia korting op:

 

Tripper korting

✓ Entreeticket Taman Indonesia (t.w.v. €9,50)
✓ Gratis entree voor kinderen t/m 1 jaar
✓ Waan je voor even in de tropen

✓ Korting 32 procent
✓ Van €9,50 voor €6,50

Indonesische dierentuin

Naast heel veel bijzondere vogels en zoogdieren vind je in Taman Indonesia ook andere dingen die met de Indonesische cultuur te maken hebben, bijvoorbeeld een paalwoning van de Mentawai, een volk dat op West-Sumatra heel primitief leeft. Door middel van foto’s, kookgerei en andere attributen kun je hier een goed beeld krijgen van het leven van de Mentawai.

Op het grote terras kun je het Indonesische leven letterlijk proeven. Hier worden loempia’s, bapao’s en andere lekkere hapjes geserveerd, zodat je kennis kunt maken met de echte eetcultuur van de eilanden.

Wil je een souvenir meenemen naar huis? Dat kan, op het terrein is een souvenirwinkel gevestigd met allerlei leuke hebbedingetjes uit Indonesië. ‘s Zomers wordt er regelmatig een echte Pasar georganiseerd in Taman Indonesia, zodat je lekker over de markt kunt struinen in tropische sferen.

Korting op Taman Indonesia

De kaartjes met korting voor entree Taman Indonesia zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van korting sites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hierboven waar op dit moment kaartjes Taman Indonesia met korting te verkrijgen zijn.