Dagtocht Ouwehands Dierenpark Rhenen  Zoo avontuurlijkOuwehands dierenpark in Rhenen is al jaren een populaire dierentuin. Dit komt mede doordat dit dierenpark overzichtelijk is en door de verscheidenheid aan diersoorten. Ook heeft Ouwehands gedurende een seizoen diverse thema’s. Ook is deze dierentuin gemakkelijk te bereiken vanuit het gehele land. Binnen een mum van tijd loopt u tussen de apen en olifanten.

Ouwehands korting
Regelmatig worden Ouwehands kaartjes met korting aangeboden. Vaak via partners maar ook via de eigen Ouwehands website.

Ouwehands dierenpark

Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een van de mooiste dierentuinen van Nederland. Het dierenpark is het gehele jaar geopend. Je kunt er dieren zien van over de hele wereld. De dieren zitten in ruime, natuurlijke verblijven, zodat het ook echt fijn is om ze te bekijken terwijl ze de ruimte hebben om te spelen. Terwijl de dieren spelen zijn er voor de kinderen ook genoeg speelmogelijkheden. Er zijn verschillende speeltuinen te vinden in Ouwehands Dierenpark. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk spelen in RavotAapia. Europa’s grootste overdekte speeljungle. Slinger rond alsof je een aap bent, terwijl je ouders een kopje koffie drinken. Wat Ouwehands Dierenpark echt onderscheidt van alle andere dierentuinen is het Berenbos. Hier worden bruine beren opgevangen die vroeger mishandeld werden en hier hun welverdiende ouwedag kunnen slijten. Ze lopen binnen dit gigantische verblijf los rond en jij kan ze via loopbruggen bekijken. Ouwehands Dierenpark heeft heel veel verschillende soorten dieren. Van grote katachtigen zoals leeuwen en tijgers, tot olifanten, slangen, vogels, apen en nog veel meer. Regelmatig zijn er ook jonge dieren te
bewonderen en sinds begin 2011 zijn er vier zeldzame witte leeuwen te bewonderen in hun ruime verblijf ‘Umkhosi’.

De kaartjes met korting zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van kortingsites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hieronder waar op dit moment kaartjes Ouwehands met korting te verkrijgen zijn.

[mapsmarker marker=”3″]

Deel deze Ouwehands dierenpark korting via:

Leave a Reply

Your email address will not be published.