Moviepark Germany

Ontmoet je filmhelden in Moviepark Germany. Regelmatig zijn er kaartjes met korting online te reserveren. Een entreekaartje los met flinke korting of een korting op een Moviepark Duitsland arrangement. Dit houdt in dat je tickets voor het Moviepark hebt voor 2 dagen en een hotelovernachting in een nabij gelegen hotel. movie park GermanyIdeaal voor iedereen die niet in de grensstreek woont maar toch dit fantastische park wilt bezoeken. Meer weten over korting op Moviepark Duitsland? Bekijk de huidige korting op losse tickets en/of een arrangement.

Moviepark

In het pretpark Moviepark Germany in Bottrop ontmoeten kinderen hun Nickelodeon tekenfilm helden zoals The Ninja Turtless, Spongebob, Dora en kunnen (jonge) volwassenen helemaal los in een van de vele spannende attracties. Dit park is de ideale combinatie voor jong en oud en trekt dan ook vele Nederlanders en Belgen die 1 of 2 dagen in het park verblijven. Moviepark, voorheen bekend als Warner Brothers Movieworld staat in het teken van de filmindustrie. Ga op in een bekende filmset of maak een spectaculaire achtbaan rit gebasseerd op een film. Alien encounter, Avatar air Glider, Time Riders en Van Helsing’s factory zijn enkele voorbeelden van spectaculaire attracties die in het teken staan van de bijbehorende film. Kortom, genoeg te doen voor jong en oud.

Nickland voor de kids
Kinderen t/m 14 jaar vermaken zich uitstekend in NICKland. Attracties zijn vormgegeven door populaire tekenfilm karkaters van Nickelodeon. De Spongebob achtbaan, de Dora trein of het Ninja Turtles verkeersspel.

Eten en drinken
In een van de restaurants en snackbars is er een uitgebreide variatie. Pizza, patat een grote schnitzel en uiteraard een Duitse braadworst. Genoeg keuze om de maag te vullen. Wil je een herinnering aan Moviepark Germany? Er zijn diverse souvenir shops om een blijvende herinnering mee te nemen.

Moviepark kaartjes met korting
De kaartjes met korting en/of arrangement aanbiedingen zijn regelmatig te boeken. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hieronder waar op dit moment kaartjes Moviepark met korting te verkrijgen zijn en hoeveel je kunt besparen op je ticket of arrangement.

Moviepark

Deel deze korting op: