GaiazooIn het Zuid-Limburgse Kerkrade ligt dierentuin GaiaZOO (voorheen heette deze dierentuin GaiaPark Kerkrade ZOO). Dit dierenpark is voor jong en oud een geweldig dagje-uit.

GaiaZOO is de wereld in een notendop. Waan je op de Afrikaanse Savanne en sta oog in oog gorilla’s, neushoorns, giraffen en leeuwen. Ga naar Brazilie om in het regenwoud allerlei apen en vogels te bewonderen. Ontdek daarna de wilde dieren in Azie en Europa. GaiaZOO heeft net een nieuw gebied geopend waar je vogels, beersoorten, buideldieren en schildpadden kunt ontdekken. De nieuwe groene vallei is het terrein van de wolf. Ontmoet deze indrukwekkende viervoeters.
Dinodome is in GaiaZOO het domein van de kleine bezoekers. Dit speelparadijs heeft Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. GaizooHier kunnen je kinderen klauteren over touwbruggen en klimtorens.
GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein. Bekijk de tickets met korting!

Wat GaiaZOO Kerkrade onder meer bijzonder maakt zijn de ruime en natuurlijke dierenverblijven. Daarnaast is de GaiaZOO het eerste dierenpark waarbij gebruik wordt gemaakt van één centraal thema, namelijk de Gaia-gedachte waarbij de aarde als een unieke en levende planeet wordt beschouwd. Gaiapark Kerkrade Zoo maakt binnen deze gedachte steeds de samenhang zichtbaar tussen alle aardse elementen. Denk aan zoogdieren, vissen, insecten, vogels, planten, bacteriën en natuurlijk de elementen; water, lucht en aarde. Daarnaast wordt er in deze dierentuin ook aandacht besteed aan de rol van de mens binnen dit complexe stelsel. Om alles overzichtelijk te houden heeft GaiaZOO Kerkrade de dierentuin opgedeeld in vier gebieden. Zo is er het Limburgse gebied, waar aandacht wordt besteed aan de Limburgse natuur. Vanuit hier start de verdere ontdekkingstocht naar de rest van de wereld. Verder heb je het ‘Rainforest’ gebied, waarbij je de dieren in het groene woud kunt ontdekken. In dit gebied kun je onder andere tussen de apen door wandelen. Loop vervolgens door het Taiga-gebied heen. Hier ontdek je het koude en hoge Noorden. Is dit je te koud? Vertrek dan naar de Savanna en bekijk de veelzijdigheid van de Afrikaanse dieren.

De kaartjes met korting zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van kortingsites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hieronder waar op dit moment kaartjes GaiaZoo met korting te verkrijgen zijn.

Deel deze Gaiazoo korting via: