Avifauna kortingAvifauna geeft regelmatig korting op haar entreekaartjes. De kaartjes met korting zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van korting sites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Dit in Alphen aan den Rijn gelegen vogelpark is ideaal om met kleine kinderen heen te gaan. Hier kom je alles over vogels te weten. Wat is de grootste vogel ter wereld? Wat eet een pinguïn? En wat weegt de allerkleinste kolibrie? In dit vogelpark leer je het allemaal!

Vogelpark Avifauna

In deze bijzondere dierentuin eten de Australische honing papagaaien uit je hand in de Lori Landing en kun je de grootste flamingokolonie van Europa bekijken in het Cubaanse brakwatermoeras. Kijk toe hoe de pinquïns en pelikanen gevoerd worden en maak een tocht door de tropische Filipijnenhal. Hier vliegen soorten die je normaal alleen op de Filipijnen tegenkomt.

Ook de vogeldemonstratie mag je niet missen. Hier zie je de vogels vliegen, eten en jagen. Terwijl de roofvogels spectaculaire duikvluchten uitvoeren en de felgekleurde ara’s over het park scheren vertellen de verzorgers alle weetjes over de dieren. Ben je meer een nachtdier? In Avifauna kun je overdag een spannende nachtsafari maken. Ontmoet in het donker uilen, grielen en zelfs kiwi’s uit Nieuw-Zeeland!

Speeltuin Avifauna

De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin van het Vogelpark met de hoogste glijtoren van Nederland. Er zijn graafmachines, mini-cars en een mega trampoline. Ook met slecht weer kunnen ze klimmen en klauteren, een deel van de attracties in de speeltuin is overdekt. Voor de jongste bezoekertjes is er een peuterhoek bij het speeltuinterras en op verschillende dagen zijn er poppenkastvoorstellingen van Timo Toekan en zijn vriendjes.