Beekse Bergen korting

Beeksebergen-kortingBij Safaripark Beekse Bergen beleef je Afrika gevaarlijk dichtbij. Spot een grote groep giraffen, buk voor de enorme roofvogels en sta op brul afstand van een groep grommende leeuwen. Hiervoor hoef je echt niet ver te reizen, deze dierentuin ligt namelijk gewoon in Nederland. In Hilvarenbeek om heel precies te zijn. Je ontdekt het park wandelend, met de bus of auto of je maakt een boottocht en ontdek welke dieren er langs de waterkant leven. Even uitrusten doe je in een van de restaurants waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Of zoek een van de picknickplaatsen op en eet hier je eigen meegebrachte boterhammen.

 

Verspil niet teveel tijd aan je lunch, er is namelijk nog genoeg te zien! Wat dacht je van de grote vijf, de vijf meest legendarische dieren van dit continent. Spot op een dag neushoorns, olifanten, luipaarden, buffels en leeuwen. De rangers vertellen je allerlei leuke weetjes en feitjes over deze dieren. Zo kun je aan het einde van de dag vertellen wanneer een leeuw zijn prooi aanvalt, maar misschien weet je ook te vertellen hoeveel kilo een olifant op een dag poept. Jouw dagje naar dit dierenpark wordt niet snel vergeten, niet door jou maar ook niet door de dieren!

De kaartjes met korting zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van kortingsites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hieronder waar op dit moment kaartjes Beekse Bergen met korting te verkrijgen zijn.

Deel deze Beekse Bergen korting via: