Burgers Zoo korting

Burgers_ZooBurgers Zoo in Arnhem is een van de mooiste dierentuinen van Nederland. Dit dierenpark is meer dan 100 jaar oud en heette oorspronkelijk Faisanterie Buitenlust. Naast het zien van de exotische dieren biedt Burgers’ Zoo de bezoeker meer. Burgers Zoo wil dat bezoekers er ook de mogelijkheid hebben om iets te leren. Burgers Zoo heeft ook een unieke attractie.
Op 13 juni 2013 vorig jaar werden de gorilla’s N’Kato en N’Hasa geboren. Het is een twee-eiige tweeling. Het unieke hiervan is dat het pas de 2e keer is dat tweeling gorilla’s in gevangenschap overkeven.

De variatie aan dieren is enorm. Zo zijn in Burgers Zoo meer dan 1000 diersoorten te vinden. Van olifanten tot kleine gifkikkers. Van gorilla’s tot zeepaardjes.

Check deze Burgers Zoo korting op:

 

Tripper korting

✓ Entreeticket Burgers Zoo (t.w.v. €24,50)
✓ Gratis entree voor kinderen t/m 3 jaar
✓ sta oog in oog met meer dan 500 soorten dieren

✓ Korting 20 procent
✓ Van €24,50 voor €19,50

Korting op Burger’s Zoo Arnhem kaartjes

De kaartjes met korting voor entree Burger’s  Zoo Arnhem zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van korting sites. Wij tonen beiden als er een aanbieding of actie wordt aangeboden. Check hierboven waar op dit moment kaartjes Burger’s Zoo met korting te verkrijgen zijn.