Avontura korting

Pak deze Avontura korting en beleef de leukste avonturen bij indoor speelparadijs Avontura. Het grootste indoor speelparadijs met prachtige attracties en diverse spellen. Bij Avontura beleef je de leukste avonturen!

Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Okke & Pi staan te wachten om met iedereen te spelen en samen op avontuur te gaan. Er is genoeg te doen, zoals klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Hier beleef je gegarandeerd een hele dag volop speelplezier! Avontura is het perfecte uitje voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Met deze Avontura korting bespaar je 24%! Je bespaart €2,25 op een ticket. Dat is toch al snel een gratis ijsje en patatje!

Deze korting is geldig bij alle 12 vestigingen door heel Nederland!

Horeca
In de horeca kun je terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje. Zo komen ouders even helemaal tot rust, terwijl de kids al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis.

Veiligheid
Bij Avontura vinden ze het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat dan ook hoog in het vaandel.

Avontura Locaties
Aalsmeer
Almere
Barendrecht
Breda
Delft
Dronten
Enschede
Oosterhout
Oud-Beijerland
Roosendaal
Rotterdam
Zoetermeer