Restaurant Aubergine is gelegen in het rustige kloosterdorpje Steyl. Aubergine ligt net onder het Noord Limburgse Venlo en is in het bezit van een Michelin ster. Vele gastronomen weten de weg naar dit restaurant te vinden. Wanneer je in de buurt woont of in deze regio op vakantie bent kun je eventueel profiteren van een korting. Een aanbiedingen van 50% of meer op een meergangen menu.

De kortingsactie
Geniet van een culinaire ontdekking. Een heerlijk 6-gangendiner voor 2 wordt je aangeboden. Klik de button hieronder voor de korting en details van je culinaire ervaring.

Restaurant Aubergine bezorgt jou en je partner of vrienden een culinaire topavond. Je kunt een met zorg uitgekiende meergangen diner verwachten eventueel in combinatie met speciaal geselecteerde wijnen of andere dranken.

Naast dineren kun je er ook in stijl overnachten in een van de luxe suites.

Profiteer van de huidige kortingsactie voor het met een Michelin ster bekroonde restaurant Aubergine. Dineren of een culinaire lunch wordt zo aantrekkelijk voor iedereen. Klik de button hieronder voor details over deze aanbieding.