zooparc overloon korting

zooparc overloonTussen Nijmegen en Venlo, vlakbij Venray ligt ZooParc Overloon. Deze dierentuin wordt steeds populairder om een bezoek aan te brengen.  ZooParc Overloon ontdek je bijzondere dier- en plantensoorten. Een variatie van dieren is aanwezig. Van de Afrikaanse leeuw tot aan de Siberische tijger. Van de swingende ringstaartmaki tot aan Rode Panda’s. Ben je binnenkort in de buurt en lijkt het je leuk om Zoo parc Overloon te bezoeken? Profiteer dan nu van 44 procent korting op online kaartjes.

Kaartjes Nu 8,99 per ticket 

Maar neem zeker ook een kijkje bij bijvoorbeeld de rendieren, pelikanen, wallabies, zebramangoesten, ringstaartmaki’s, ibissen, wasberen, otters en rode panda’s! Alle dieren zijn van vlakbij te bewonderen: een unieke belevenis om nooit te vergeten!

Nieuw zijn dit jaar de Afrikaanse leeuwen. In april namen 6 van deze imponerende dieren hun intrek in het nieuwe gebouwde verblijf van ongeveer 2700m2. Dus pas op…vanaf nu liggen er in ZooParc Overloon ook leeuwen op de loer!

  • Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten..
  • ZooParc Overloon staat garant voor ontmoetingen met vele bijzondere diersoorten
  • Bewonder stoere baardapen, felroze flamingo’s en meer van dichtbij: een unieke ervaring!
  • Onlangs arriveerde de ‘Koning van de dieren’: 6 Afrikaanse leeuwen liggen op de loer!

Profiteer nu van Zooparc Overloon korting. Ideaal om voordelig op een vrije dag, in het weekend of in de vakantie naar de dierentuin te zijn.

Kaartjes Nu 8,99 per ticket