De adembenemende anatomietentoonstelling vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam.

Gunther von Hagens’ BODY WORLDS tentoonstellingen over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door bijna 40 miljoen mensen bezocht. Nu te zien in hartje Amsterdam, tussen Dam en Centraal Station, op het Damrak 66.
Zo op het eerste oog zou je het misschien niet direct denken, maar BODY WORLDS: The Happiness Project is zeer geschikt als museum voor kinderen. Dagelijks ontvangen we kinderen van alle leeftijden en wereldwijd hebben miljoenen kinderen reeds de ontdekkingsreis door het menselijk lichaam gemaakt bij een van de reizende BODY WORLDS tentoonstellingen.
Maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam en bestel je tickets.
Neem je gezin mee naar de tentoonstelling, maar als je het goed doet betaal je niet de volle pond voor de entree. Hier op de pagina vind je kortingscodes en kortingsbonnen, zodra deze aanwezig zijn.
De BODY WORLDS tentoonstellingen over het menselijk lichaam – ook bekend onder de Duitse benaming Körperwelten – zijn wereldwijd al door meer dan 40 miljoen mensen bezocht. Maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam en boek je bezoek!
BODY WORLDS is het hele jaar door geopend:
Zo – Wo van 09:00 – 19:00 uur.
Do – Za van 09:00 – 20:00 uur.
Feestdagen & vakanties van 09:00 – 20:00 uur

BODY WORLDS: The Happiness Project
Damrak 66
1012 LM Amsterdam