Madame Tussauds korting i.p.v. volle pond betalen aan de kassa. Als je goed zoekt zijn er mogelijkheden om online een goedkoper kaartje dan aan de kassa te bemachtigen. Dit kan direct op een actiesite. Of via een Madame Tussauds veiling. Op de foto met Messi, Marco Borsato of Justin Bieber? Korting Entree toont je direct waar op dit moment kaartjes met korting te vinden zijn. Dit bespaart je een hoop zoekwerk. Handig toch? Check de button maar eens hoeveel korting je kunt krijgen.

Madame Tussaud korting

Madame Tussauds sterren
De rode loper bij de entree brengt je direct in de wereld van sterren uit het heden en verleden. Net als een filmster poseer je voor een fotograaf om vervolgens je weg naar beroemdheid te vervolgen. Je ontmoet bekende Nederlanders zoals Andre Hazes, Roy Donders en Wesley Sneijders. Poseert samen met wereldsterren zoals Beyonce en Sylvester Stallone. Ook ga je terug in de tijd om Marlyn Monroe, Michael Jackson en wereldleiders van weleer zoals Ghandi en Lenin te ontmoeten. Madame Tussauds heeft ze bijna allemaal.

Madame Tussauds combinaties
Maak er een onvergetelijk dagje Amsterdam van. Neem bijvoorbeeld ook de rondvaartboot en geniet van een heerlijke lunch of diner in een restaurant. Uiteraard wil je het liefs hier ook met korting voor betalen. Uiteraard zijn deze ook ruimschoots te vinden. Wil je weten welke attracties en restaurants er op dit moment met korting worden aangeboden? Check dan hieronder.