De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven is een paar jaar in het bezit van een Michelin ster. Dit Michelin restaurant staat voor kwaliteit en variatie in haar menu. Woon je in Eindhoven of omgeving of ben je hier in binnenkort in de buurt profiteer dan van de huidige aanbieding. Een korting die wel kan oplopen tot 50 procent.

Huidige kortingsactie
De Karpendonkse Hoeve heeft geregeld kortingsacties op variaties in het menu. De huidige aanbieding geldt voor een culinaire 10-gangenproeverij voor 2 of 4 personen. Heerlijk culinair genieten voor een aantrekkelijke prijs.

Profiteer van de huidige actie en verras je partner of vriend (in).
Reserveer met korting direct een tafel. De korting varieert. Deze kan wel oplopen tot 50 procent

Hoe bestel en reserveer je?
Door op de kortingsactie button te klikken word je direct geleidt naar de korting. Indien je de aanbieding aantrekkelijk vindt kun je een online voucher kopen. Deze bon met unieke barcode wordt na betaling naar je opgegeven emailadres verstuurd. Wanneer je een datum wilt reserveren kun je telefonisch of via de website een reservering maken. Neem de bon uitgeprint mee naar het restaurant. De online kortingsbon voor de Karpendonkse Hoeve kan ten alle tijden verzilverd worden. (Check tot wanneer de actie geldig is)

Leave a Reply

Your email address will not be published.