Eau de Vie

Het met twee Michelin sterren bekroonde restaurant De Leuf in Ubachsberg Limburg biedt gerechten uit de traditionele Franse keuken in een modern jasje. seizoensgebonden producten worden artistiek opgemaakt en gepresenteerd. De strak en modern verbouwde hoeve toont een rustiek decor. Dit restaurant is voor de fijnproevers onder ons een absolute must. Wat is er fijner om met korting te genieten van dit met 2 sterren bekroonde Michelinrestaurant in Limburg? Ook nu is dit weer mogelijk door de aantrekkelijke korting die hier te boeken is. Check de korting hieronder door op de button te klikken.

Restaurant De Leuf interieur
Restaurant De Leuf heeft strak gedekte tafels, oogt exotisch en biedt de beste wijnen. De keuken is gevarieerd wat zorgt voor aangename verrassingen. Buiten is een aangenaam binnenhofterras met moderne kunst. Overnachten behoort ook tot de mogelijkheden wat een weekendje Limburg aantrekkelijk maakt. Kortom. Laat u heerlijk verwennen bij het twee sterren restaurant De Leuf in Ubachsberg.

Ook deze week is er bij restaurant De Leuf met korting een gangendiner te boeken. Profiteer direct van deze aanbieding door online te reserveren. Meer weten? Check de button hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.